SKS Årsmelding 2013
Skriv ut artikkel

ImageLeif Finsveen

Konsernsjef

Leif Finsveen er konsernsjef i kraftkonsernet SKS og er tidligere administrerende direktør i Lofotkraft AS og Bodø Energi AS. Han har også hatt ledende stillinger innenfor kommunale, statlige og private virksomheter.
 


Han har bred erfaring fra ulike styreverv innen en rekke selskaper og foreninger blandt annet fra reiseliv, renovasjon, entreprenør, olje- og gass, energi, transport, lederforeninger og arbeidsgiverforeninger.
 

Finsveen er utdannet bygningsingeniør fra NTH i Trondheim.


 

ImageSten-Rune Brekke

Konserndirektør


Sten-Rune Brekke jobber som konserndirektør i kraftkonsernet SKS. Har erfaring og kompetanse innenfor industriell virksomhet. Kompetansefeltet omfatter ledelse, økonomi og det strategiske fagfeltet. I tillegg har han bred erfaring fra diverse styreverv.

Han har mer en 20 års erfaring i lederstillinger innenfor industri og kraftproduksjon.


Brekke er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Bodø, nå Universitet i Nordland.
Image

Steinar Pettersen

Konserndirektør
 

Steinar Pettersen jobber som konserndirektør i kraftkonsernet SKS. 
 

Han har jobbet som rådmann i Gildeskål kommune, har tidligere eid og vært administrerende direktør i entreprenørselskapet Grunnfjell AS og kom fra stillingen som administrerende direktør i Sjøfossen Energi AS til SKS


Pettersen har bred erfaring fra ulike styreverv, blant annet fra Helse Nord RHF og var tidligere nestleder i SKS' konsernstyre.


 


Skriv ut artikkel - Gå til toppen